KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Bal gimnazjalny 2018

Bal na zakończenie edukacji gimnazjalnej klas III rozpoczął się uroczyście odtańczonym polonezem o godzinie 20.00. Autorką choreografii i trenerką tańca była p. Teres Kroc- nauczycielka muzyki w naszej szkole.
Po tanecznych emocjach zebranych powitała pani dyrektor Dorota Salska, która życzyła udanej, radosnej i bezpiecznej zabawy. Następnie głos zabrał Wójt Gminy Andrespol pan Dariusz Kubus. Życzył gimnazjalistom wspaniałych wrażeń .
Młodzież bawiła się pod hasłem „Noc w Paryżu” , a najciekawszym elementem scenografii była trójwymiarowa
Wieża Eiffla . Program artystyczny przygotowany przez panią Jolantę Niżnikowską zakończył się widowiskowym odtańczeniem kankana.
W wolnych od zabawy tanecznej chwilach młodzież odpoczywała przy stolikach, orzeźwiając się chłodnymi napojami , wzmacniając siły delikatnymi przekąskami lub słodkościami przygotowanymi przez zapobiegliwych rodziców. Odpoczynkowi towarzyszyły rozmowy , wspomnienia, anegdoty, śmiech , radość i zwyczajne zadowolenie.
Nasi gimnazjaliści bawili się znakomicie. Przy dźwiękach ulubionych muzycznych kawałków tańczyli i cieszyli się chwilą.
W przyszłym roku szkolnym czeka nas ostatni bal gimnazjalny.