KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

"Dziewczyna  The Best" - "Chłopak The Best"

W styczniu w naszej szkole odbyły się konkursy: "Dziewczyna  The Best" oraz "Chłopak The Best".

Kandydatki wybierali wskazani losowo przedstawiciele płci męskiej.
Zwyciężczynie to :
-klasa Ia - Wiktoria Lauk, Maria Anuszczyk
-klasa Ib-Ewa Jakubczyk, Ewa Otocka, Daria Banasiak, Liwia Pysklak
-klasa Ic Wiktoria Godosz,Magdalena Garnys
-klasa IIa- Izabela Bednarska,Wiktoria Stoszek
-klasaII b- Julia Kmieciak
-klasa IIc Andżelika Ambroziak,Aleksandra Sarnowska
-klasa IIIa Matylda Wróblewska,Malwina Binasik,Rozalia Wójtewicz,Wiktoria Wiśniewska
-klasaIIIb Paula Leszczyńska,Agnieszka Maliszewska
-klasa IIIc Wiktoria Myszkowska,Zuzanna Karpińska
-klasa IIId Aleksandra Siemieńczuk, Weronika Skubisz
-klasa IIIe Milena Wdowczyk
-klasa IIIf- Martyna Wierzbicka

Kandydatów wybierały  wskazane losowo przedstawicielki płci pięknej.
-klasa Ia Jakub Kurowski,Borys Pajor
-klasa Ib Krzysztof Felczak,Kacper Nowakowski,Dariusz Mizera
-klasa Ic  Fabian Dworczak,Damian Wośto
-klasa IIa Maks Szymański,
-klasaII b- Mateusz Szkup
-klasa IIc Adam Lechowski,Andrzej Fastyn
-klasa IIIa Bartek Kazanowski,Łukasz Szymański
-klasaIIIb  Jakub Lechański,Olaf Otocki
-klasa IIIc Miłosz Sadura
-klasa IIId Kacper Lauk
-klasa IIIe Paweł Warda, Krystian Ogonowski
-klasa IIIf Bartek Turek

Uczniowie nagrodzeni zostali smakowitym, rumianym jabłkiem.Szczęśliwym laureatom życzymy wszystkiego najlepszego i dalszych sukcesów.