KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

"Witraż z literaturą w tle"- rozstrzygnięcie konkursu

Dnia 17 kwietnia komisja konkursowa w składzie:
nauczyciel plastyki prof. Maja Mikina
nauczyciel języka polskiego prof. Renata Lichota
wyłoniła laureatów konkursu plastycznego „Witraż z literaturą w tle”.

Do konkursu prace zgłosili:
Nina Czernik , Jagoda Stachowska z klasy 2F,
Wiktoria Wiśniewska, Julia Cieplucha z klasy 2A,
Daria Staruch , Daria Tomaszewska z klasy 3A,
Stanisław Starzyński , Maria Anuszczyk z klasy 3B,
Natalia Lis z klasy 3C,
Zuzanna Miś,Martyna Michalak, Maja Goździk z klasy 3D,
Aleksandra Włudarczyk, Katarzyna Gabara, Anna Kłysz,Klaudia Jeżyna/Oliwia Maryniaczyk, Zuzanna Maksajda, Angelika Zwiernik /Sandra Lenczewska z klasy 3E.

I miejsce ex aequo
Jagoda Stachowska klasa 2F
Stanisław Starzyński klasa 3B

II miejsce ex aequo
Katarzyna Gabara klasa 3E
Aleksandra Włudarczyk klasa 3E

II miejsce ex aequo
Maria Anuszczyk klasa 3B
Daria Tomaszewska klasa 3A

Wyróżnienie
Natalia Lis klasa 3C

Zwycięzcom konkursu gratulujemy. Wszystkim uczestnikom dziękujemy.
Prace konkursowe będzie można podziwiać w sali 25.